A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Смолінської селищної ради

Новини

Засідання динамічної групи для вихователів дошкільних закладів Смолінського ОТГ та Маловисківського район

  7 лютого 2019 року на базі в Смолінського дошкільного навчального закладу №3 «Ромашка» відбулося засідання динамічної групи для вихователів дошкільних закладів Смолінського ОТГ та Маловисківського району на тему: «Декоративне малювання як засіб формування мистецької культури », керівник вихователь Бажак Олена Болеславівна.  Робота динамічної групи проводилася за таким планом: Життєвий та творчий шлях Марії Приймаченко. Заняття з дітьми середньої групи №14 «Використання творів М. Приймаченко та міні-музею для формування художньо-творчої діяльності дітей». Презентація досвіду роботи гуртка «Сонячне мистецтво »  за творчістю Марії Приймаченко. Практичне заняття з вихователями  та огляд картинної галереї. Одним з важливих етапів освітньої діяльності у нашому закладі є гурткова робота, що сприяє розвитку творчої особистості дошкільників. Діти продемонстрували асоціативно-образне мислення, творчу уяву, фантазію, власне вміння сприймати незвичайний світ та манеру малювання М.Приймаченко.

16:51 21.02.2019

День Соборності України

«Слава Вкраїні! Любій отчизні, Слава довіку однині! Єдність і згода, право й свобода — Доля найкраща народа!» Г. Чупринка

15:33 14.02.2019

Підтримка військових полонених моряків

25 листопада 2018 року російські силовики поблизу Керченської протоки відкрили вогонь по трьох українських кораблях, які після невдалої спроби мирно пройти з Чорного моря в Азовське, поверталися назад до Одеси. Українські кораблі силою захопили, а також узяли в полон 24 українських моряків.

15:29 14.02.2019

Спортивна зима

«Головне не перемога, а участь» – цей олімпійський принцип якнайкраще підходить і для фізкультурно-оздоровчого заходу «Спортивна зима», який відбувся в період з 21 січня по 25 січня 2019 року у закладах освіти Смолінської ОТГ.

15:26 14.02.2019

Вхід для адміністратора