A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Смолінської селищної ради

Новини

 

 

ІІ етап змагань проєкту "Пліч-о-пліч" з футзалу

15 березня на базі Смолінського ліцею №2 відбувся ІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу. Урочисте відкриття заходу розпочали спеціалісти Смолінського відділу освіти, культури, молоді та спорту Завертайло Наталія Володимирівна та Теліга Людмила Григорівна. На заході була присутня начальник відділу освіти, культури, охорони здоров'я та спорту Новоукраїнської районної державної адміністрації Матвієнко Олена Олегівна, яка привітала учасників та вручила подарунки. А також були присутні представники Смолінської селищної ради: секретар ради Гордієнко Євгенія Петрівна та керуюча справами виконавчого комітету Смолінської селищної ради - Гетманець Валентина Олександрівна. За призові місця боролися команди з 2 закладів освіти Смолінської громади: Смолінський ліцей №1 та Смолінський ліцей №2. За підсумками змагань маємо такі результати: І місце - команда Смолінського ліцею №2; ІІ місце - команда Смолінського ліцею №1. Бажаємо переможцям та учасникам подальших успіхів, нових спортивних вершин та яскравих перемог!

15:58 15.03.2024

ІІ (територіальний) етап змагань проєкту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" з волейболу

  23 ЛЮТОГО 2024 РОКУ НА БАЗІ СМОЛІНСЬКОГО ЛІЦЕЮ №2 СТАРТУВАВ ІІ ЕТАП ЗМАГАНЬ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ» СЕРЕД УЧНІВ ЗЗСО СМОЛІНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ З ВОЛЕЙБОЛу Цей масштабний спортивний проєкт реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «Разом переможемо!».   «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» – це змагання серед учнів України, метою яких є збільшення частки учнів та учениць, які постійно займаються фізичною культурою і спортом. Ці змагання ще раз доводять, що український дух незламний, і попри всі біди, які випали на долю України, ми будемо розвиватися, формуватися як сильна і здорова нація, а також виборювати перемогу не лише на полі бою, а й на спортивних аренах. Адже «Пліч-о-пліч» – це про спорт, здоров’я, перемогу та єдність. Змагання розпочалися урочисто з виконання Державного Гімну України. На урочисте відкриття змагань з волейболу завітала спеціаліст відділу освіти Наталія ЗАВЕРТАЙЛО, яка привітала і побажала усім учасникам змагань успішної гри та перемоги найсильнішому. У змаганнях брали участь команди юнаків Якимівської гімназії, Хмелівського ліцею, Смолінського ліцею №1 та команда Смолінського ліцею №2. Під час ігор панував справжній дух змагань. Команди гідно проявили себе та показали чудові результати. Юні спортсмени продемонстрували гарну командну гру, наполегливість та вміння бути пліч-о-пліч. За результатами напружених та емоційних ігор перемогу у ІІ етапі змагань виборола команда юнаків Смолінського ліцею № 2, керівник Олеся БЕРШАДСЬКА. Переможці представлятимуть громаду в ІІІ - му (районному) етапі шкільних ліг. Вітаємо переможців та всіх учасників змагань, бажаємо успіхів у фінальних змаганнях! Нехай спортивний дух завжди єднає усіх у прагненні до перемоги! Вперед до нових вершин!        

10:22 23.02.2024

Відкриття "Алеї Пам'яті" (с.Хмельове)

13 лютого 2024 року в с.Хмельове Смолінської ТГ відбулося відкриття "Алеї Пам'яті" загиблим воїнам, які віддали життя за незалежність країни, за волю, за кращу долю. Цвіт нашого народу, славні сини, які у розквіті сил віддали свою молодість і найдорожче - життя...

14:28 13.02.2024

Вхід для адміністратора