A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Смолінської селищної ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі продуктів харчування. Молоко та вершки

Дата: 01.06.2023 09:48
Кількість переглядів: 5

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі продуктів харчування (Ультрапастеризоване молоко, згущене молоко,  сметана  код за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015-15510000-6 " Молоко та вершки " )

 

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 року № 710 “Про ефективне використання коштів” (у редакції постанови  Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року № 1266) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості.

Найменування замовника: Відділ освіти, культури, молоді та спорту  Смолінської селищної  ради

Місцезнаходження замовника: Кіровоградська обл., смт Смоліне, вул. Казакова, 39

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 41798621

 

1.ID номер: UA-2023-06-01-009655-a

      2. Ультрапастеризоване молоко, згущене молоко,  сметана код за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015-15510000-6 " Молоко та вершки "

3.Очікувана вартість –115 550,00 грн.

4.Вид закупівлі: Відкриті торги з особливостями.

     5.Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 Обгрунтування технічних та якісних характеристик згідно специфікації предмету закупівлі.

Якість товару повинна відповідати загальним вимогам раціонального харчування дітей у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах.

      6.Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене  аналізом по навчальних закладах (ліцеї, гімназії,  дошкільних навчальних закладах) середньомісячного споживання ультрапастеризованого молока, згущеного молока,  сметани за попередній аналогічний період, норм харчування  та згідно з діючими ринковими цінами, отриманими від потенційних постачальників комерційних пропозицій.

Очікувана вартість предмета закупівлі була визначена із застосуванням Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 методом порівняння ринкових цін очікуваної вартості на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, а також аналізу обсягів робіт та інформації про аналогічні закупівлі розміщені на сайті https://prozorro.gov.ua

Обгрунтування очікуваної ціни закупівлі. Прайс-листи на офіційних сайтах постачальників, інтернет ресурси. Система Prozorro зробила відкритим доступ до публічних закупівель, що дозволяє аналізувати реальні угоди купівлі-продажу інших Замовників. Для визначення очікуваної вартості використовували формулу середнього арифметичного значення.


« повернутися

Вхід для адміністратора