A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Смолінської селищної ради

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Шкільні меблі

Дата: 23.08.2023 15:12
Кількість переглядів: 4

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного  призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі:

 

Комплект шкільних меблів: Стіл учнівський двомісний з регулюванням висоти, стілець учнівський полозковий з регулюванням висоти код за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015-39160000-1 " Шкільні меблі ".

 

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 року № 710 “Про ефективне використання коштів” (у редакції постанови  Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року № 1266) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості.

Найменування замовника: Відділ освіти, культури, молоді та спорту  Смолінської селищної  ради

Місце знаходження замовника: Кіровоградська обл., смт. Смоліне, вул. Казакова, 39

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 41798621

 

1.ID номер: UA-2023-08-23-002266-a

     2.Комплект шкільних меблів: Стіл учнівський двомісний з регулюванням висоти, стілець учнівський полозковий з регулюванням висоти код за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015-39160000-1 " Шкільні меблі ".

3.Очікувана вартість – 461 760,00 грн.

4.Вид закупівлі: Відкриті торги з особливостями.

     5.Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

     У Замовника є необхідність у закупівлі шкільних меблів для забезпечення комфортного і безпечного перебування дітей в класах під час занять в навчальних закладах. Технічні та якісні характеристики визначено відповідно до цільового призначення меблів в закладах освіти, які підпорядковані Замовнику, та з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.

      6.Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

     Обґрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: відповідає розміру бюджетного призначення.(Очікувана вартість предмета закупівлі розрахована шляхом аналізу та порівняння ринкових цін шкільних меблів, інформації з веб-сайтів виробників і постачальників шкільних меблів та загальнодоступної інформації в мережі Інтернет , а також в електронній системі закупівель Prozorro.)

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора