A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Смолінської селищної ради

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Капітальний ремонт АПС

Дата: 28.08.2023 08:47
Кількість переглядів: 9

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі:

 

«Капітальний ремонт автоматичної пожежної сигналізації та системи оповіщення Смолінського ЗДО «Ромашка» Смолінської селищної ради Новоукраїнського району Кіровоградської області, що розташований за адресою: Кіровоградська область, Новоукраїнський район, смт Смоліне, вул. Казакова 86»

 

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 року № 710 “Про ефективне використання коштів” (у редакції постанови  Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року № 1266) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості.

Найменування замовника: Відділ освіти, культури, молоді та спорту  Смолінської селищної  ради

Місцезнаходження замовника: Кіровоградська обл., смт Смоліне, вул. Казакова, 39

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 41798621

 

1.ID номер: UA-2023-08-28-006275-a

     2.«Капітальний ремонт автоматичної пожежної сигналізації та системи оповіщення Смолінського ЗДО «Ромашка» Смолінської селищної ради Новоукраїнського району Кіровоградської області, що розташований за адресою: Кіровоградська область, Новоукраїнський район, смт Смоліне, вул. Казакова 86»: Код  ДК 021:2015  45310000-3 — Електромонтажні роботи

3.Очікувана вартість – 835 282,00 грн.

4.Вид закупівлі: Відкриті торги з особливостями.

     5.Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 Обгрунтування технічних та якісних характеристик у відповідності до чинних будівельних норм та нормативних документів.

При виконанні робіт Виконавець зобов’язаний дотримуватись на об’єкті чинних ДБН (державних будівельних норм), СНІП( санітарних норм і правил), інших обов'язкових технічних норм і стандартів, всіх необхідних заходів протипожежної безпеки, техніки безпеки, з охорони праці та охорони довкілля протягом всього терміну (строку) проведення робіт до моменту здачі виконаних робіт, відповідно до норм та правил, що діють в Україні.

      6.Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість предмета закупівлі складає  835 282,00 грн.. з ПДВ і визначена відповідно до кошторисної документації «Капітальний ремонт автоматичної пожежної сигналізації та системи оповіщення Смолінського ЗДО «Ромашка» Смолінської селищної ради Новоукраїнського району Кіровоградської області, що розташований за адресою: Кіровоградська область, Новоукраїнський район, смт Смоліне, вул. Казакова 86»

Очікувана вартість предмета закупівлі була визначена із застосуванням Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 методом порівняння ринкових цін очікуваної вартості на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, а також аналізу обсягів робіт та інформації про аналогічні закупівлі розміщені на сайті https://prozorro.gov.ua

Обгрунтування очікуваної ціни закупівлі. Прайс-листи на офіційних сайтах постачальників, інтернет ресурси. Система Prozorro зробила відкритим доступ до публічних закупівель, що дозволяє аналізувати реальні угоди купівлі-продажу інших Замовників. Для визначення очікуваної вартості використовували формулу середнього арифметичного значення.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора