A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Смолінської селищної ради

"Крок вперед" подорожує

Дата: 17.07.2023 11:02
Кількість переглядів: 5

Ми - «Крок вперед» - колектив з України,

Танцем вітаєм всіх тут і нині!

Зразковий художній ми колектив,

Шахтарські нащадки смолінських нив!

 

Саме так віталися учасники ЗХК «Крок вперед» Смолінськомого ліцею №2 з учасниками I Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Закарпаттяfest 2023», який відбувсяя 4-10 липня 2023 року в мальовничому закарпатському селищі Ясіня. Фестиваль пройшов дуже потужно, зібравши разом на танцювальному майданчику колективи з Дніпра, Запоріжжя, Кропивницького, Смоліне, Ясіня.  Смолінський ЗХК «Крок вперед» став лауреатом двох II премій.

У рамках фестивалю проводились майстер-класи від членів журі, творчий конкурс малюнків, також фестивальною родиною відзначали свято Івана Купала, на якому «Крок вперед» виготовив купальський вінок перемоги, було організовано свято фарб холі, цікавий квест та безліч екскурсій: до краєзнавчого музею, Структівської церкви (з якої і починається історія Ясіня), поїздка до Труфанецького водоспаду та курорту Буковель, відвідини Гуцул-ленду, прогулянка біля о. Молодості та катання на підйомнику.

У наш нелегкий час, поїздка стала ковтком свіжого повітря для усіх учасників фестивалю, дала змогу перезавантажитись та набратися сил, щоб рухатись далі, вперед до нашої перемоги.



« повернутися

Вхід для адміністратора