A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Смолінської селищної ради

Засідання методичного об’єднання керівників музичних Засідання динамічної групи для вихователів дошкільних закладів Смолінського ОТГ та Маловисківського район

Дата: 21.02.2019 16:51
Кількість переглядів: 5

 
7 лютого 2019 року на базі в Смолінського дошкільного навчального закладу №3 «Ромашка» відбулося засідання динамічної групи для вихователів дошкільних закладів Смолінського ОТГ та Маловисківського району на тему: «Декоративне малювання як засіб формування мистецької культури », керівник вихователь Бажак Олена Болеславівна.
 Робота динамічної групи проводилася за таким планом: Життєвий та творчий шлях Марії Приймаченко. Заняття з дітьми середньої групи №14 «Використання творів М. Приймаченко та міні-музею для формування художньо-творчої діяльності дітей». Презентація досвіду роботи гуртка «Сонячне мистецтво »  за творчістю Марії Приймаченко. Практичне заняття з вихователями  та огляд картинної галереї.
Одним з важливих етапів освітньої діяльності у нашому закладі є гурткова робота, що сприяє розвитку творчої особистості дошкільників. Діти продемонстрували асоціативно-образне мислення, творчу уяву, фантазію, власне вміння сприймати незвичайний світ та манеру малювання М.Приймаченко.

« повернутися

Вхід для адміністратора