A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Смолінської селищної ради

Презентація книжки "Ерделівка та Копанки" Бориса Шевченка

Дата: 16.03.2021 16:23
Кількість переглядів: 3

12 березня в приміщенні Смолінськогог НВО, за сприяння ініціатора, мецената цього проекту Тетяни Бабенко, яка поважає минуле, підтримує теперішнє і вірить в майбутнє -- відбулася презентація нової краєзнавчої книги. Тут зібралися люди, небайдужі до чистоти духовних криниць, до натхненної творчої праці та наділені великою любов’ю до культурного розквіту нашого краю.

Книгу «Ерделівка і Копанки. Нариси з історії від найдавніших часів до сучасності» презентував автор Борис Леонідович Шевченко – завідуючий науковою редакцією обласного агентства «Книга Пам’ті України», старший науковий співробітник відділу історії обласного краєзнавчого музею, лауреат обласної краєзнавчої премії імені Володимира Ястребовата та Маловисківської міської премії імені Олександра Ковтуна у галузі історико – краєзнавчих досліджень. Автор багатьох наукових і науково – популярних публікацій з історії Кіровоградщини. Це була неймовірно цікава подорож у часі побудована на науково-документальних фактах.

Історія села… За цими простими словами таїться невичерпне джерело знань, інформації не тільки про дану місцевість, а й про відомих людей - патріотів, про їхнє нелегке виживання у різні часи. Але, на жаль, багато відомостей та фактів нам не відомі, не мають й досі своїх літописів, історичних довідників, лишаються «білими плямами» в історії Маловисківщини.

   


« повернутися

Вхід для адміністратора